Ipari felülettisztítás | Vegyszeres maratás | Alkatrész tisztítás | Barnítás | Felületkezelés | Alkatrész felületkezelés | Rework szolgáltatás

Szódabikarbóna szórás

Korszerű Technológia

Felületeken, gépeken kialakítandó védelem legfontosabb eleme az előkészítés és tisztítás.

Az Armex® tisztítási és felületkezelési rendszere az ipar vezető szódabikarbóna alapú felülettisztító technológiája. A változatos Armex® szóróanyagkínálat és a Finomszemcse- Technológia kombinációja tisztít, zsírtalanít, fertőtlenít, eltávolít mindenféle felületbevonatot, különböző oxidot, rozsdát, letakarít festéket egyaránt. Ez az eljárás nem igényel előkészítést, nem használ vegyianyagot, kiválóan alkalmazható sérülésre érzékeny felületen, mint pl. rozsdamentes acél, alumínium, műanyag, plexi, kerámia, különböző fa- de akár üvegfelületen is. A felszínre felvitt tisztítóanyag egy speciálisan kifejlesztett hatékony tisztító kristály, melynek alapja a természetes nátrium-hidrogén karbonát (nátrium-bikarbóna) NaHCO3 vagy köznapi nevén szódabikarbóna.


ARMEX® hatás

Az Armex® nem csak szódabikarbóna! Majd két évtized szakmai tapasztalata éppúgy megmutatkozik a technológia tökéletesítésén, mint a szódabikarbóna összetételén. A különféle felülettisztítási problémák megoldására a változatos szóróanyagkínálat biztosít lehetőséget:

  • Armex® Maintenance
  • Armex® Maintenance XL
  • Armex® Hydroflex
  • Armex® Composite

Páratlan tudása és a teljes technikai háttér áll rendelkezésre a piacvezető szódabikarbóna alapú tisztítási technológia képviselőjétől. Minőségbiztosítását az ISO 9002 tanusítvány támasztja alá.


Gyakori alkalmazások

- általános tisztítás
- bakteriális fertőtlenítés
- élelmiszeripari karbantartás
- fa felületek sérülésmentes tisztítása
- fertőtlenítés
- festékeltávolítás
- graffiti mentesítés
- hajótest tisztítás, algátlanítás
- ipari karbantartás, tisztítás
- járműipari felhasználás
- korom eltávolítás
- korombeégés eltávolítás
- légiközlekedés, turbina tisztítás
- medence vízkőtelenítés, algátlanítás
- festék eltávolítás a korrózió gátló bevonat (horgany), megtartásával
- festék eltávolítás műanyagról, üvegszálas műanyagról
- penészgomba eltávolítás
- rozsdamentes gépek tisztítása
- szagtalanítás
- szilikon eltávolítás
- szmog-lerakódás eltávolítás
- tűzkármentesítés
- zsírtalanítás


Alkalmazható mozgó gépeken!

Az Armex® lágy tisztító-kristály törik, elporlad, így sem a felületen sem pedig a berendezés részein nem okoz károsodást - csapágyak, tengelyek, tömítések -, a keményebb koptatóanyag és vegyszerrel szemben. Használható bármilyen termelőgép, vagy rozsdamentes acél felületen, de akár csempe, kerámia és fa-felületeken egyaránt.


Takarítson meg időt, munkát és pénzt!

Gyorsan és hatékonyan tisztít. Nincs szükség bonyolult előkészítésre, túlságos maszkolásra, vegyszeres előmosásra. Egy lépésben tisztít, zsírtalanít, rétegeltávolít. Ideális bonyolult felületen, vagy nehezen elérhető részen, mindezt szétszerelés nélkül. Kevésbé időrabló metódus, mint a már megszokott többi, nő a termelékenység, az állásidő csökken.


Ideális NDI/NDT elemzéshez, repedésvizsgálathoz!

Kiemelt figyelemmel ellenőrzött felületek, elemek, alkatrészek Roncsolásmentes anyagvizsgálatánál és repedésvizsgálatnál felületi beavatkozás nélkül egyértelműen leleplezi a hibát. Leegyszerűsíti a folymatot, a gépelemek, egységek megbontása nélkül. NDI - Non-Destructive Inspection & NDT - Non-Destructive Testing


Csökkentse a veszteséget és hulladékköltséget!

Összehasonlítva más szóróanyagokkal, egy négyzetméter felület megtisztításához kevesebb Armex® szódabikarbóna szükséges. Az eredmény kevesebb hulladék. Mivel a kiszórt Armex® szóróanyag a környezetre ártalmatlan - nincs szükség további hulladékkezelésre -, a legtöbb esetben a szennyvízgyüjtőbe kimosható. Sőt, ebben az esetben még hasznos szerepe is lehet a szennyvíztisztítási folyamatban.


Kerülje el a leállásokat!

Az Armex® ideális nagyüzemi alkalmazásoknál, mivel a legtöbb tisztítási, karbantartási - esetleg festékeltávolítási -, munka a termelő gép vagy üzem működése közben elvégezhető. A rendelkezésre álló Armex® formula egyike sem gyúlékony, nem sztatikus/szikrázó, veszélyes üzemnél is jól használható.


Tisztább felületet biztosít!

Az intenzív szennyeződés eltávolítás eredménye egy tisztább felületet. Ez ma alapvető! Számos iparágban meghatározó szerepe van, ráadásul a visszamaradó szóróanyag maradéktalanul eltávolítható/lemosható. A szabadalommal védett “SupraKleen®” kiemelt tisztítási képesség, gyorsítja a leöblítést, növeli a tisztítási intenzitást. Eredménye tisztább felületet, mely tökéletes feltapadást biztosít bevonatolásnál, festéshez.


Az élelmiszeriparban is kiváló!

Az Armex® szódabikarbóna az EPA és OSHA szabályozás értelmében az élelmiszeripar számára abszolút nem mérgező, nem veszélyes. Az USDA által jóváhagyott A-1 tisztítószer, továbbá az amerikai FDA szabályozás alá eső létesítményekben is biztonsággal használható. Légiközlekedés, turbinavizsgálat Nagykonyhai szagelszívó EPA - Environmental Protection Agency OSHA - Occupational Safety & Health Administration USDA - United States Department of Agriculture FDA - Food & Drug Administration


Nagyobb munkahelybiztonság és környezetvédelem!

Az Armex® szóda használata jóval előnyösebb a hagyományos tisztítási eljárásoknál, homokfúvás, vegyianyag, vagy akár magasnyomású mosószeres vizesmosás. A környezetbe jutó szódabikarbóna nem tartalmaz szilikátot, nem mérgező, vízben oldódó, pH semleges.


Nem koptató felülettisztítási eljárás

A hagyományos szórási eljárások mechanikai súrlódással, koptatással tisztítanak. Ez egy un. képlékeny alakváltozás, hőterhelést jelent az alapfelületnek, mely eredménye a sérülés! Ilyen koptatóanyag pl. kvarchomok, acélszemcse, vagy akár az üveggyöngy, melyek a szó szerinti legrosszabb értelemben koptatnak! Mintha csiszolópapírral tisztítanánk.

A szódaszórásnál használt szemcse hatásosan zúzza szét, robbant le minden szennyeződést, eltávolítandó réteget.

Az éles kristályszerkezet a felületre érkezve morzsol, kisebb szemcsékre törik fokozva ezzel a tisztítási képességet és sértetlenül hagyja a felületet.

Ez teszi a technológiát különlegessé! Legyen szó száraz, vagy nedvesszórásról, hordozható rendszerben, vagy szórókabinban, vagy ákár magasnyomású mosóberendezésnél szóróanyag injektálóról, az Armex® szódabikarbóna mindenhol tökéletesen alkalmazható.


Zárszó

Az ARMEX® szódaszórás új, kifinomult technológiájának köszönhetően széleskörben alkalmazható. Korszerű, hatékony, környezetbarát felülettisztítási, felületkezelési technológia sok kíváló tulajdonságának köszönhetően a legkülönfélébb igények kiszolgálására is eredményesen használható. Költséghatékony, gazdaságos, 100% -ban környezetbarát, népszerűsége fokozatosan növekszik.

Elérhetőségek

CMetal Kft.

+36 30 994 2778

info@cmetal.hu

Telephely

9012 Győr, Koroncói út 01628/12hrsz. (Koroncói út ipari park)
GPS: 47.618625, 17.588162

Tanúsítványok

MSZ EN ISO 9001-2015 MSZ EN ISO 14001-2015

MSZ EN ISO 9001-2015 MSZ EN ISO 14001-2015

© 2018 CMetal Kft. Minden jog fenntartva. | Impresszum

Weboldal készítés: Network Solutions - Céges weboldalkészítés